درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

قالیباف: در حوزه اقتصادی کارنامه قابل قبولی نداریم، شرمنده مردم شده‌ایم

رئیس مجلس گفت: امروز اگر در عرصه‌های اقتصادی و فرهنگی کارنامه قابل قبولی نداریم و شرمنده مردم شده‌ایم، برای دوری از دو باور بزرگ مردم باوری و خدا باوری است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۵ - ۰۲ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 23
کد خبر: ۶۰۱۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی امروز (چهارشنبه، ۲ مهرماه) در آیین افتتاحیه ۸ مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس اظهار کرد: سنت الهی است که تا صف مومنین را از مشرکان جدا نکند از پیروزی خبری نیست.

 

وی تصریح کرد: ما که مجلسی هستیم قانونی را منسوخ می‌کنیم، اما در دستگاه خدا چنین چیزی وجود ندارد. در دستگاه خدا سنت‌های الهی تحویل نمی‌شوند و به قول ما مجلسی‌ها تبصره به آن نمی‌زنند. خدا می‌گوید من متعهدم که حق کسانی که متعهد به سنت الهی هستند پیروزی را به آنها می‌دهم.

 

قالیباف بیان کرد: در این موزه‌ها صرفا نمی‌خواهیم خاطره بگوییم، اگر چه خود خاطرات موضوعیت دارند و نماد شکوه این ملت است، اما این موزه‌ها محل نمایش و تحقق سنت‌های الهی است.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: این موزه‌ها به ما نشان می‌دهد که جنگ تمام شده است، اما جهاد همچنان ادامه دارد. سنت الهی فقط در حوزه نظامی و دفاعی و امنیتی نیست، بلکه در حوزه اقتصاد و فرهنگ و مسائل اجتماعی و محیط زیست هم هست.

 

وی تأکید کرد: شهدا همگی از ابتدا عضو سپاه نبودند و از همین مردم به عضویت سپاه و ارتش درآمدند و افتخار‌ها را شکل دادند. این موزه‌ها نمادی از دفاع مقدس است که مبتنی بر خدا باوری و مردان باوری است.

 

قالیباف گفت: امروز اگر در عرصه‌هایی مخصوصاً در حوزه مسائل اقتصادی و فرهنگی ناموفق هستیم و کارنامه قابل قبولی نداریم و شرمنده مردم شده‌ایم، برای دوری از دو باور بزرگ مردم باوری و خدا باوری است.

 

وی افزود: وقتی دست نیاز به دشمن دراز می‌کنیم و مردم را از اثرگذاری و ایفای نقش و تصمیم‌گیری دور می‌کنیم این سرنوشت و وضعیت ما طبیعی است.

 

رئیس مجلس تأکید کرد: مردم باوری و خداباوری برای ما خلاقیت، انسجام، عظمت و شکوه می‌آورد که در این راه باید گام برداریم./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار