پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است

قالیباف: در حوزه اقتصادی کارنامه قابل قبولی نداریم، شرمنده مردم شده‌ایم

رئیس مجلس گفت: امروز اگر در عرصه‌های اقتصادی و فرهنگی کارنامه قابل قبولی نداریم و شرمنده مردم شده‌ایم، برای دوری از دو باور بزرگ مردم باوری و خدا باوری است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۵ - ۰۲ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 23
کد خبر: ۶۰۱۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی امروز (چهارشنبه، ۲ مهرماه) در آیین افتتاحیه ۸ مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس اظهار کرد: سنت الهی است که تا صف مومنین را از مشرکان جدا نکند از پیروزی خبری نیست.

 

وی تصریح کرد: ما که مجلسی هستیم قانونی را منسوخ می‌کنیم، اما در دستگاه خدا چنین چیزی وجود ندارد. در دستگاه خدا سنت‌های الهی تحویل نمی‌شوند و به قول ما مجلسی‌ها تبصره به آن نمی‌زنند. خدا می‌گوید من متعهدم که حق کسانی که متعهد به سنت الهی هستند پیروزی را به آنها می‌دهم.

 

قالیباف بیان کرد: در این موزه‌ها صرفا نمی‌خواهیم خاطره بگوییم، اگر چه خود خاطرات موضوعیت دارند و نماد شکوه این ملت است، اما این موزه‌ها محل نمایش و تحقق سنت‌های الهی است.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: این موزه‌ها به ما نشان می‌دهد که جنگ تمام شده است، اما جهاد همچنان ادامه دارد. سنت الهی فقط در حوزه نظامی و دفاعی و امنیتی نیست، بلکه در حوزه اقتصاد و فرهنگ و مسائل اجتماعی و محیط زیست هم هست.

 

وی تأکید کرد: شهدا همگی از ابتدا عضو سپاه نبودند و از همین مردم به عضویت سپاه و ارتش درآمدند و افتخار‌ها را شکل دادند. این موزه‌ها نمادی از دفاع مقدس است که مبتنی بر خدا باوری و مردان باوری است.

 

قالیباف گفت: امروز اگر در عرصه‌هایی مخصوصاً در حوزه مسائل اقتصادی و فرهنگی ناموفق هستیم و کارنامه قابل قبولی نداریم و شرمنده مردم شده‌ایم، برای دوری از دو باور بزرگ مردم باوری و خدا باوری است.

 

وی افزود: وقتی دست نیاز به دشمن دراز می‌کنیم و مردم را از اثرگذاری و ایفای نقش و تصمیم‌گیری دور می‌کنیم این سرنوشت و وضعیت ما طبیعی است.

 

رئیس مجلس تأکید کرد: مردم باوری و خداباوری برای ما خلاقیت، انسجام، عظمت و شکوه می‌آورد که در این راه باید گام برداریم./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر